Vi på TreeFurn är specialister på tillverkning i Corian®. Så vilka idéer och visioner ni än har kan vi förverkliga dem – vare sig det gäller en unik komponent eller en stor serie inredningar i materialet. Det är därför vi brukar tala om gränslös tillverkning i Corian®.

Vår långa erfarenhet av tillverkning i detta, i vårt tycke fantastiska, material har gett oss en gedigen kunskap om Corian® egenskaper och användningsområden. Vi är även certifierad Corian®-producent av DuPont™, något vi är mycket stolta över.

I vår maskinpark har vi möjlighet att hantera stora tillverkningskvantiteter och stora dimensioner, vilket innebär att inget projekt i Corian® är för stort (eller för litet) för oss att klara av. Detta, tillsammans med att vi konstruerar i 3D-miljö, gör att vi är unika på att tillverka små som stora komponenter i komplicerade former med hög kvalitet och noggrannhet. Dessutom har vi egen utrustning för termoformning i vårt snickeri.
Några exempel på produkter som vi tillverkar i Corian® är toppskivor för butiksinredning, bänkskivor för kök, bordskivor för kontorsinredning och handfat för badrumsinredning. Men oavsett vilken idé ni har – hur gränslös den än är – så ser vi till att göra verklighet av den.